Presseservice – Københavns Universitet

Nordisk Forskningsinstitut > Presseservice

Find en forsker

Via funktionen Find en forsker kan du finde NFI-medarbejderes (og andre KU-medarbejderes) ekspertiseområder.

Webformidling af forskning på NFI

Instituttet har oprettet tre websites som formidler dialektforskning, sted- og personnavneforskning og forskning i ældre håndskrifter. Materialet fra disse fomidlingssites kan benyttes frit, dog gerne med henvisning.

Portrætfotos

Har du brug for et portrætfoto af en medarbejder, kan du enten henvende dig til medarbejderen selv eller til Nordisk Forskningsinstituts fotografiske atelier.

Andre billeder

Har du brug for andre billeder eller illustrationer i forbindelse med Nordisk Forskningsinstitut, kan du enten henvende dig til Det Humanistiske Fakultets presseservice eller til AC-medarbejder på NFI Bo Nissen Knudsen.